Skittlette vihreän ja harmaan sävyillä

Skittlette-lakkauksia on näkynyt kynsiblogeissa jo pitkään, mutta minä kokeilin sellaista vasta nyt. Väreiksi valikoin kaksi erilaista harmaata ja yhden vihreän. Tummempi harmaa on Gosh Miss Grey ja vaaleampi H&M Miss Stoneheart. Myös vihreä lakka kuuluu H&M:n valikoimaan ja on nimeltään Hunt Me Down.


Koristelin tummanharmaat kynnet kiinnittämällä niihin Born Pretty Storesta tilaamani niitit. Vaaleanharmaisiin kynsiin laitoin kerroksen L'Oréalin Confettis-glitterlakkaa ja vihreät kynnet koristelin leimaamalla. Laatta oli Bundle Monsterin BM-209 ja leimauslakkana toimi Depend 223.


Minulla oli ongelmia leimaamisessa, nimittäin leimat eivät millään viitsineet siirtyä kokonaisina kynsille. Toivon, että paremman leimasimen ostaminen ratkaisisi tämän ongelman. Käytän nykyään Konadin kaksipäistä leimasinta ja ilmeisesti pehmeämpi leimasin toimisi paremmin.


Leimauksen lisäksi ongelmia aiheutti jälleen kerran Seche Vite. Tällä kertaa se kutisti Goshin lakkaa, ja jouduinkin paikkailemaan sillä lakkaamiani kynsiä. Harmikseni paikkailun huomaa varsinkin kuvista. Kunhan olen saanut käytettyä tuon pullollisen Secheä, siirryn takaisin Sally Hansen Diamond Flashin käyttäjäksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti