Keltaista ja mustaa

Aikaisemmin kehuin Wet n Wildin Black Cremeä parhaaksi mustaksi cremelakaksi, mutta nyt löytyi vielä parempi, nimittäin Cult Nails Nevermore. Lakka peitti yhdellä kerroksella, mikä on erittäin harvinainen ominaisuus. Sain lakan lahjaksi siskoltani, ja se oli osa Norway Nailsin Mystery Grab-Bagia. Runsaspigmenttisyydessä oli huonokin puoli: poistettaessa lakka levisi kynsinauhoille niin pahasti, että sain puhdistaa sitä vanupuikkojen kanssa aika pitkään.


Osaan kynsistä laitoin China Glazen Lighthousea, jota jaksoin sivellä neljä kerrosta. Viides olisi ehkä tehnyt lakasta peittävämmän. Kun Nevermore oli kuivunut, laitoin keskisormien kynsiin Flormarin Graffiti Nails G05 -lakkaa. Nimettömiin laitoin Models Ownin Smash-Up Black -lakkaa. En ollutkaan aikoihin käyttänyt crackle-lakkoja. Vaikka ne ovat menneet jo aikoja sitten muodista, pidän niistä edelleen. Tosin enpä taida muutenkaan kovin muodikas olla.



Näköjään Nevermore oli ehtinyt jo kulua kärjistä, kun otimme näistä kuvat. Pitäisi aina jaksaa kuvata kynnet heti lakkaamisen jälkeen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti